dissabte, 1 de juny del 2019

Comunicat de CxR respecte la convocatòria del 2 de juliol a Estrasburg


Constituents per la Ruptura (CxR), com a entitat adherida al Consell per la República, també hi serà el dia 2 de juliol en la mobilització davant de la seu del Parlament Europeu a Estrasburg.
Volem afegir-nos a aquesta crida del Consell per la República, en la defensa dels drets polítics i civils, contra la repressió que practica l’Estat espanyol i a favor de la mobilització permanent per la República catalana.
Fem costat al Consell per la República per tal que l’Estat espanyol alliberi els presos polítics i que el Parlament Europeu no permeti l’exclusió dels 3 eurodiputats catalans, que a més comporta una vulneració flagrant del dret de representació política.
El passat 26 de maig els catalans escolliren per primera vegada des del 1O els nostres representants al Parlament europeu. I, ara, no podem permetre que la degradació democràtica de l’Estat espanyol contamini Europa.
A més, respecte el dia a dia del país, valorem que hi ha una manca de reacció ràpida davant cada atac repressiu i sobretot una falta d’unitat d'acció independentista, tan anhelada pel poble català en lluita.
Fem extensiva la nostra solidaritat, no només als presos, exiliats i represaliats que la majoria dels catalans coneixen, sinó també als estudiants jutjats per reclamar una rebaixa de les taxes universitàries, als companys del CDR denunciats per la Generalitat per una protesta davant del Parlament a favor de la investidura de Puigdemont, i a tants i tants d’altres exemples de la deriva antidemocràtica que s’està vivint darrerament.


Barcelona, a 1 de juny de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada